Flow Life Planning

De kleur
van je hart

Geef je hart meer kleur door te leven volgens jouw waarden.

Leven vanuit de kleur van je hart

Flow inspireert je om een leven te creëren dat bij je past.
Anders gezegd, een leven waarin je helder hebt wat belangrijk voor je is. Waarin je leeft vanuit je hart. Zodat je je vrij voelt en jouw tijd, geld en aandacht besteedt
 aan dat wat voor jou van waarde is. 

Kleur van je Hart helpt je hierbij. Jouw hartskleur herinnert je eraan wie je bent en waar je voor wilt staan.

De kracht van

Kleur van je hart

Kleur is abstract. Dit in tegenstelling tot woorden. Woorden hebben een een specifieke betekenis. Die betekenis kan worden begrepen of juist verkeerd worden geïnterpreteerd.

Zo staat huilen niet altijd voor pijn, maar kan het ook staan voor geluk.

Doordat kleur abstract is, kan het per definitie niet verkeerd geïnterpreteerd worden. Maar kleur heeft, en geeft, zeker wel betekenis. Kleur kan je denken en gedrag beïnvloeden.  Het kan je handelen veranderen.

Wat is
Kleur van je Hart?

Als je leeft en handelt vanuit jouw waarden, voel je je een rijker mens. Je bent trouw aan jezelf en besteed je tijd, geld en aandacht aan zaken die voor jou van betekenis zijn. Aan de personen en dingen die jouw leven waardevol maken. Op deze manier geef je kleur aan je leven en de wereld om je heen.

De kleur van je hart helpt je om jouw waarden meer te integreren in je leven.

De tool maakt een koppeling tussen jouw waarden en de kleur die hieraan verbonden is. Hiervoor heeft Flow zich laten inspireren door de kleurenleer van Johannes Itten, Birren Faber, de kleurenpsychologie in het algemeen en het boek “Durf te leiden” van Brené Brown.

Door jouw waarden uit te drukken in kleur, in plaats van woorden, zijn ze zichtbaar en levendig.

Jouw waarden, jouw kleur kun je hierdoor meer en meer integreren in je leven. Elke keer als je jouw kleur ziet, ontvang je als het ware een reminder. Op die momenten heb je de kans om jezelf opnieuw te verbinden met je waarden. Om te voelen of je de juiste dingen doet. En om je waarden onderdeel te laten zijn van de keuzes die je maakt. Omring jezelf daarom zoveel mogelijk met jouw hartskleuren.

Waarom Flow Life Planning

Vanuit onze waarden leven betekent dat we meer doen dan onze waarden alleen maar belijden. We brengen ze ook in de praktijk. We doen wat we zeggen. We zijn helder over waar we in geloven en wat we als belangrijk beschouwen. En we zorgen ervoor dat onze intenties, woorden, gedachten en gedrag overeenkomen met die overtuigingen.

Flowplanner

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie gesprek