Flow Life Planning

Geld & Emotie

Flow Life Planning helpt je jouw relatie met geld te verbeteren. 

De workshop

Samen leren en werken aan jouw relatie met geld.

Het consult

Stel jouw hulpvraag in een 1-op-1 consult.

Maak de verbinding tussen je diepste verlangens en geld

Er zijn maar weinig dingen die zo emotioneel beladen zijn als geld. Dit is ook niet zo vreemd als je je bedenkt dat vrijwel elke keuze die je maakt direct of indirect aan geld is verbonden.

Door de verbinding te maken tussen jouw diepste verlangens en de rol die geld inneemt in je leven, kun je de vrijheid vinden om te leven zoals dat bij jou past.

Over het onderwerp Geld & Emotie heeft Flow al vele trainingen, lessen en workshops gegeven. Ervaar jij keer op keer negatieve emoties rondom geld. Denk aan stress, verdriet, onmacht, onzekerheid en wil je dit doorbreken, dan help ik je graag. 

Geld en emotie

Geld, hoe werkt dat nu eigenlijk?

Na je afstuderen heb je een “goede” baan gevonden of ben je ondernemer geworden. Precies zoals het van je werd verwacht. Maar niemand bereidde je voor op de financiële onrust die je er gratis bij krijgt. Emoties als stress en onzekerheid wanneer het over geld gaat liggen continue op de loer. Je stelt jezelf regelmatig vragen als: “Verdien ik wel genoeg?”, “Ga ik wel ‘handig’ met mijn geld om?”

Is het mogelijk dit los te laten? Is het mogelijk om geld voor je te laten werken, zonder er continue mee bezig te zijn?

Jouw financieel kernverhaal wordt gevormd door je levenservaringen, je gedachten, je opvattingen en je ideeën. Ook rondom geld. De keuzes die je maakt, worden hierdoor onbewust beïnvloed. En zijn medebepalend voor het leven dat je hebt. Want alle keuzes die je maakt zijn direct of indirect aan geld verbonden.

Om jouw relatie met geld te veranderen, is het daarom van belang inzicht te hebben in jouw financieel kernverhaal. Zo kom je te weten welke betekenis je diep van binnen aan geld geeft. En welk impact dit heeft op je leven.

If you change nothing, nothing will change.

Is dit iets
voor mij?

De workshop Geld & Emotie “Verbeter je relatie met geld”
is iets voor jou wanneer:
  • Je bepaalde geldpatronen wilt doorbreken.
  • Je af wilt van het ‘niet genoeg’ gevoel.
  • Je inzicht wilt in jouw financieel ‘kernverhaal’.
  • Je moeite hebt om de juiste prijs voor jouw product of dienst te vragen.
  • Jouw financiële mindset de groei van je bedrijf in de weg zit.
  • Je een breder perspectief op geld wilt ontwikkelen.
  • Je jouw geldblokkades wilt doorbreken.

Wat mag je verwachten?

Interactief

De workshop is een interactief. Middels verschillende oefeningen gaan we zowel individueel als samen aan de slag om jouw bewustzijn rondom het thema Geld & Emotie vergroten.

Persoonlijk

Het gaat over jouw financieel kernverhaal. Jouw obstakels en emotie rondom geld. Met veel reflectie en persoonlijke aandacht concenteren we ons op jouw vraag.

Inzicht

Met ruimte voor bezinning en inzicht zorgen we ervoor dat je alles een plek kunt geven. Deze rust zorgt ervoor dat je vanuit een ander perspectief naar jouw vraag kunt kijken en handelen.

Concreet

Naast inzicht in jouw financieel kernverhaal, ga je ook naar huis met concrete tips en tricks die je helpen om jouw gewenste verandering te realiseren. 

Flowplanner

Praktische informatie
  • De workshop wordt jaarlijks in het voor- en najaar gehouden bij voldoende aanmeldingen. Interesse? Laat je gegevens achter en wordt op de hoogte gehouden over ingeplande data, locatie en prijs.
  • Wil je niet wachten en werk je liever 1-op-1, neem dan contact op voor de mogelijkheden. 
  • Een incompany training? Ook dat kan. 

Wat deelnemers vinden van de workshop Geld & Emotie