Inspiratieworkshop

Herken je dat, dat je twijfelt? Dat je niet goed weet wie je bent en wat je wilt? Je dingen anders wilt doen, maar niet weet waar te beginnen? Dat je het gevoel hebt niet anders te kunnen omdat je geldsituatie dit niet toelaat?

Stel je wint morgen de staatsloterij wint, zou je het dan allemaal anders doen? Zou je….

–       ……..je baan opzeggen?
–       ……..je leven anders inrichten?
–       ……..een wereldreis maken?
–       …………?

Denk je dat (meer) geld de oplossing is van jouw problemen? Je bent niet de enige. Veel mensen verwarren geld met vrijheid. Natuurlijk, geld is gemakkelijk en geeft het mogelijkheden. Maar echte vrijheid zit van binnen, in jezelf. Je kunt alleen vrij zijn als je jezelf toestaat om vrij te zijn.

Juist door geld belangrijker te maken dan je leven en jezelf ondergeschikt aan geld te maken, zet je jezelf vast. Je berust je in de situatie zoals die is. Je blijft doen wat je altijd doet. Ook al geeft dit je geen voldoening. Ondertussen blijf je hopen op een loonsverhoging, de jackpot of andere financiële meevaller. 

Je hoopt en wacht tot er iets in je situatie verandert. Ik draai het graag om. Ik kijk naar binnen, naar mijzelf,  in plaats van naar buiten. Dit doe ik door op een frisse en kritische manier naar mijn situatie te kijken. Wat voel ik? Wat ervaar ik? Welke gedachten heb ik erover? Zijn dit helpende of beperkende gedachten. Zijn ze juist? Maar ook door te onderzoeken wat IK kan doen om tot de gewenste verandering te komen. Dit begint door eerst helder te krijgen wat je wil bereiken. Maar ook door te weten wat echt belangrijk voor je is. 

Op deze manier kun je geld verbinden aan je doelen en hartenwensen. Met als resultaat dat Je innerlijke, persoonlijke drijfveren leidend worden. Niet je financiële situatie.

Dit is precies waar Flow Life Planning je mee kan helpen en inspireren. Of je nu vast zit in je werk, strubbelingen ervaart binnen je relatie, bewuster met geld wilt omgaan of op zoek bent naar een zinvoller leven, Life Planning zorgt voor helderheid en een praktisch plan om de gewenste verandering te realiseren.

Inhoud van de workshop
Dit ga je leren

  • Ontdek hoe je geld kunt gebruiken om inzicht te krijgen in je energiebronnen en energielekken.
  • Krijg inzicht in je financieel kernverhaal.
  • Onderzoek welke invloed jouw financieel kernverhaal heeft op jouw leven aan de hand van de thema’s werk, relaties, zingeving, financiën en plezier.
  • Leer wat het verschil is tussen hartenwensen en ‘gewone’ wensen.
  • Ontdek hoe je van binnenuit je leven kunt vormgeven.
  • Leer wat Life Planning is en ontdekt de meerwaarde ervan op je leven.

Waar en wanneer
De workshop wordt zowel in Amsterdam als Dordrecht gegeven. Voor de zomer vindt de workshop nog eenmaal plaats op zaterdag 15 juni 2019 in Dordrecht.