Workshop Geld en Emotie: ‘Verbeter je relatie met geld’

Na je afstuderen heb je een “goede” baan gevonden of ben je ondernemer geworden. Precies zoals het je vroeger op school is aangeraden. Maar toch ervaar je onrust. Je wilt leven vanuit je hart en je dromen verwezenlijken. Je wilt weten hoe je geld voor je kunt laten werken zonder er continue mee bezig te zijn.

Jouw levenservaringen vormen jouw gedachten, opvattingen en ideeën. Ook rondom geld. De keuzes die je maakt, worden hierdoor beïnvloed. Ongemerkt heeft dit ook invloed op jouw financiële situatie doordat alle keuzes die we maken direct of indirect verbonden zijn aan geld.

Om jouw relatie met geld te veranderen, is het van belang inzicht te hebben in jouw financiële mindset. Om te weten welke betekenis je diep vanbinnen aan geld geeft. De workshop Geld & Emotie “Verbeter je relatie met geld” helpt je hierbij zodat je betere keuzes kunt maken en jouw relatie met geld kun verbeteren.

Deze workshop is iets voor jou als je een ingewikkelde relatie met geld hebt en vicieuze cirkels rondom geld wilt doorbreken. Je herkent je in onderstaande stellingen:

–       Je wilt meer genieten van geld
–       Je wilt bevrijd worden van het gevoel nooit genoeg te hebben
–       Je wilt je geldblokkades opheffen zodat je zakelijk succesvol kunt zijn
–       Je wilt je geldgedrag veranderen
–       Je wilt op een ontspannen manier met geld omgaan  

De workshop
De workshop bestaat uit drie avonden waarin je werkt aan jouw persoonlijke doelstelling. Dit doe je aan de hand van de stappen BEGRIJPEN – VERDIEPEN – BESLISSEN. Je gaat hierbij aan de slag met verschillende leerstijlen. Voorbeelden hiervan zijn meditatie, (inter)actieve oefeningen, theorie en het werken met financiële archetypes.

Woensdag 27 juni: BEGRIJPEN
De belangrijkste reden waarom je niet hebt wat je wilt, is omdat je niet weet wat je wilt! Ook op het gebied van geld. Om patronen te doorbreken en nieuw gedrag aan te leren, moet je eerst weten wat je wilt en wat je tegenhoudt. In deze eerste bijeenkomst ga je jouw persoonlijke doel helder maken. En ontdek je wat jou werkelijk tegenhoudt.

Woensdag 4 juli: VERDIEPEN
Deze avond ontdek je jouw financiële archetype. Ben je een spaarder, een verzorger, een imperiumbouwer of één van de andere geldtypes? De archetypes geven je inzicht in jouw geldovertuigingen en de uitwerking hiervan in je dagelijks leven. Door de koppeling te maken met jouw persoonlijke situatie ontstaan er mogelijkheden obstakels weg te nemen en om jouw doel te realiseren.

Woensdag 11 juli: BESLISSEN
In deze laatste bijeenkomst zet je de eerste stappen voor het transformeren van jouw belemmerende geldovertuigingen. We gaan aan de slag met een aantal interactieve oefeningen die je beperkende patronen verstoren waardoor er ruimte ontstaat voor het aanleren van nieuw gedrag. Je maakt een concreet actieplan zodat je ook na de workshop hetgeen je geleerd hebt, verder kunt implementeren in je leven.

Waar en wanneer
De Bewustzijn School, Lutmastraat 81 Amsterdam
Op woensdagavond 27 juni, 4 en 11 juli van 19:00 – 21:30

Investering
€ 157,- inclusief BTW (€ 129,75 ex BTW) voor drie avonden
–  inclusief werkboek
–  inclusief een gratis online coachgesprek van 30 minuten

Aanmelden
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Jenny@flowlifeplanning.nl